Wash the meat, pat dry with a paper towel, remove the films and cut into equal small pieces. Peel the onion, wash and finely chop. Separate the dill sprigs from the cuttings, wash and finely chop.
Вымойте мясо, промокните бумажной салфеткой, удалите пленки и нарежьте на одинаковые небольшие кусочки. Лук очистите, вымойте и мелко нарубите. Веточки укропа отделите от черенка и промойте, мелко нарежьте.
Heat vegetable oil in a deep frying pan, add pieces of beef and fry over medium heat for about 15 minutes. After a brown crust has formed on the meat, add onion to the beef and stir. Continue frying for another 5 minutes.
В глубокой сковороде разогрейте растительное масло, выложите куски говядины и обжаривайте на среднем огне примерно 15 минут. После образования на мясе коричневой корочки добавьте к говядине лук, перемешайте. Продолжайте обжаривать еще 5 минут.
Add corn grits to the pan, add salt and pepper, stir and add water. Bring the dish to a boil, then reduce the heat and simmer the porridge with beef for 20 minutes until the liquid has completely evaporated. At the very end of cooking, add chopped dill.
Добавьте в сковороду кукурузную крупу, посолите и поперчите, перемешайте и влейте воду. Доведите блюдо до кипения, после чего убавьте огонь и тушите кашу с говядиной в течение 20 минут, до полного выпаривания жидкости. В самом конце приготовления добавьте нарезанный укроп.
Serve the prepared corn porridge with beef hot for lunch or dinner along with a salad of fresh vegetables. The dish is also suitable for a hearty breakfast.
Готовую кукурузную кашу с говядиной подавайте горячей на обед или ужин вместе с салатом из свежих овощей. Подойдет блюдо и для сытного завтрака.