Soak the mushrooms in a container with plenty of water for a day. After a day, wash the mushrooms, remove spores and clean the cap. Peel the potatoes and cut into strips. Peel the onion and cut into small cubes. Rinse the greens under running water, dry and chop. Pour an arbitrary amount of water into the pan and bring to a boil.
Грибы замочите в емкости с большим количеством воды на сутки. Через сутки грибы промойте, удалите споры и очистите шляпку. Картофель почистите и нарежьте соломкой. Лук очистите и нарежьте мелкими кубиками. Зелень промойте под проточной водой, обсушите и измельчите. Налейте в кастрюлю произвольное количество воды и доведите до кипения.
Place the soaked and washed mushrooms in boiling water and cook for 5 minutes from the moment of boiling. Drain the water. Pour water for the broth into the pan, place the mushrooms in it, add salt and cook for 30 minutes.
Вымоченные и промытые грибы опустите в кипящую воду и проварите 5 минут с момента закипания. Слейте воду. Влейте в кастрюлю воду для бульона, поместите в нее грибы, посолите и варите 30 минут.
Place the chopped potatoes into the broth with milk mushrooms and continue to cook over low heat. After boiling, skim off the white foam.
Измельченный картофель опустите в бульон с груздями и продолжайте варить на медленном огне. После закипания снимите белую пену.
Fry the onion in vegetable oil until golden brown. Add the fried onions to the broth with potatoes and milk mushrooms and continue to simmer the soup over low heat for 10-15 minutes.
Лук обжарьте на растительном масле до золотистого цвета. Добавьте обжаренный лук в бульон с картофелем и груздями и продолжайте варить суп на медленном огне в течение 10-15 минут.
Add chopped herbs to the prepared dish, serve hot, adding sour cream to the plate.
Добавьте в приготовленное блюдо измельченную зелень, подавайте в горячем виде, добавив в тарелку сметану.