Cut the meat into strips and the onion into small cubes.
Нарежьте мясо соломкой, лук маленькими кубиками.
Boil green beans for 5-7 minutes in salted water. Drain the water.
Отварите стручковую фасоль 5-7 минут в подсоленной воде. Слейте воду.
Fry the onion in a hot frying pan with oil, after 5-6 minutes add the meat and fry for another 10-15 minutes.
На раскаленной с маслом сковороде обжарьте лук, через 5-6 минут добавьте мясо, и обжарьте еще 10-15 минут.
Pour tomato paste and spices into the pan and simmer over medium heat until boiling.
Влейте в сковороду томатную пасту, специи, тушите на среднем огне до закипания.
Add green beans to the meat. Taste and add salt if necessary. Stir and bring to a boil. Cover with a lid, turn off the heat and leave for another 10 minutes.
Добавьте к мясу стручковую фасоль. Попробуйте на вкус, при надобности посолите. Перемешайте, доведите до закипания. Накройте крышкой, выключите огонь и оставьте еще на 10 минут.
You can sprinkle the finished dish with finely chopped dill and parsley.
Готовое блюдо можете посыпать мелко нарезанной зеленью укропа и петрушки.