Cut the meat into medium pieces, chop the tomato and onion into small cubes, finely chop the greens.
Нарежьте мясо средними кусочками, измельчите мелкими кубиками помидор и лук, мелко нарежьте зелень.
In a deep frying pan, fry the pork until a crust forms.
В глубокой сковороде обжарьте свинину до образования корочки.
Add onion to the meat, simmer until the onion is ready. Add adjika, stir.
Добавьте к мясу лук, тушите до готовности лука. Добавьте аджику, перемешайте.
After 5 minutes, add the tomato to the meat, simmer for another 7-8 minutes, thoroughly mix the ingredients in the pan.
Через 5 минут добавьте к мясу помидор, тушите еще 7-8 минут, тщательно перемешивайте продукты в сковороде.
Pour broth into the pan, add salt and pepper to taste, and herbs. Simmer for another 25-30 minutes with the lid closed over low heat.
Залейте в сковороду бульон, добавьте соль и перец по вкусу, зелень. Тушите еще 25-30 минут под закрытой крышкой на медленном огне.
Serve pork with rice, potatoes, buckwheat, pasta or vegetable salad.
Подавайте свинину к рису, картофелю, гречке, макаронам или овощному салату.