Remove fat and films from meat. Cut the pork into small, uniform pieces.
У мяса удалите жир и пленки. Нарежьте свинину на небольшие одинаковые куски.
In a bowl, mix jam, soy sauce, vegetable oil, salt, pepper, and add your favorite spices. Pour the resulting mixture over the pork and leave to marinate for 2 hours.
В миске смешайте варенье, соевый соус, растительное масло, посолите, поперчите, добавьте любимые специи. Полученной смесью залейте свинину и оставьте мариноваться 2 часа.
Remove the marinated meat from the refrigerator. Grease the multicooker bowl with vegetable oil and place the pork in it. Using the frying mode, cook the meat for 12-15 minutes, stirring occasionally and making sure that the jam does not burn to the surface.
Достаньте из холодильника замаринованное мясо. Чашу мультиварки смажьте растительным маслом и выложите в нее свинину. На режиме жарки готовьте мясо 12-15 минут, периодически помешивая и следя за тем, чтобы варенье не пригорало к поверхности.
After frying, add the remaining marinade to the bowl and add a little water. Close the lid, set the stew mode and cook the meat for another 30 minutes. At the end of the stewing, turn off the multicooker and leave the meat to stand for a while under the lid.
После обжаривания добавьте в чашу оставшийся маринад, налейте немного воды. Закройте крышку, выставите режим тушения и готовьте мясо еще 30 минут. По окончании тушения выключите мультиварку и оставьте мясо на некоторое время постоять под крышкой.
Serve the finished meat with baked potatoes or fresh vegetable salad, sprinkle with chopped herbs on top.
Готовое мясо подавайте с запеченным картофелем или салатом из свежих овощей, сверху посыпьте измельченной зеленью.