Wash and peel the carrots. Wash raisins and dried apricots and cover with hot water.
Помойте и очистите морковь. Изюм и курагу помойте и залейте горячей водой.
Grate the carrots on a medium grater and fry in vegetable oil in a frying pan. When it is fried, add sugar, one tablespoon of water and simmer for 1-2 minutes until the carrots become soft.
Морковь потрите на средней терке и обжарьте на растительном масле в сковороде. Когда она поджарится, добавьте сахар, одну столовую ложку воды и тушите 1-2 минуты, чтобы морковь стала мягкой.
Drain dried fruits. Cut dried apricots and raisins into small pieces and combine with carrots. Add spices and boiled rice. Heat the porridge well in a frying pan. Add a little water if necessary. Ready.
Слейте воду из сухофруктов. Нарежьте курагу и изюм небольшими кусочками и соедините с морковью. Добавьте пряности и отварной рис. Хорошо прогрейте кашу в сковороде. При необходимости добавьте немного воды. Готово.
Sprinkle the finished rice porridge with chopped walnuts or flaxseeds.
Посыпьте готовую рисовую кашу рубленными грецкими орехами или льняными семечками.