Cut the mushrooms and onions into cubes. Grate the cheese. Salt and pepper the minced meat. Boil water, preheat oven to 180°C.
Грибы и лук порежьте кубиками. Натрите сыр на терке. Фарш посолите, поперчите. Вскипятите воду, разогрейте духовку до 180°C.
Pour boiling water over instant wheat flakes and add salt. Cover with a lid to speed up swelling.
Залейте пшеничные хлопья быстрого приготовления кипятком, посолите. Накройте крышкой для скорейшего набухания.
Place minced meat in tartlet tins, leaving room for filling.
В формочки для тарталеток выложите фарш, оставляйте место для начинки.
Mix onions with mushrooms with steamed flakes, stir. Place on the minced meat, sprinkle with grated cheese. Bake in the oven for 20 minutes.
Лук с грибами смешайте с запаренными хлопьями, перемешайте. Выложите на фарш, посыпьте натертым сыром. Запекайте в духовке 20 минут.
Sprinkle the finished tartlets with finely chopped herbs for beauty and aroma. You can also decorate the dish with olive slices.
Готовые тарталетки посыпьте мелко порезанной зеленью для красоты и аромата. Также можно украсить блюдо кружочками маслин.