Sift the flour. Grind oatmeal in a blender.
Просейте муку. Измельчите овсяные хлопья в блендере.
Add salt, sugar, milk, egg, citric acid and 15 ml of vegetable oil to the oatmeal. Blend in a blender until smooth.
Добавьте в овсянку соль, сахар, молоко, яйцо, лимонную кислоту и 15 мл растительного масла. Взбейте в блендере до однородности.
Pour the batter into a pre-greased waffle iron and fry for about 5 minutes. If you don't have a waffle iron, you can make pancakes from the same dough, just fry them on both sides in a frying pan.
Вылейте тесто в вафельницу, предварительно смазанную маслом, обжаривайте около 5 минут. Если у вас нет вафельницы, вы можете из этого же теста сделать панкейки, просто обжарьте их с двух сторон на сковороде.
Garnish the finished waffles with honey and fresh fruit, or nut butter and banana.
Украсьте готовые вафли медом и свежими фруктами, или ореховой пастой и бананом.