Grate the carrots, simply peel one onion and cut the second into cubes. Cut the meat into pieces.
Натрите на терке морковь, одну луковицу просто очистите от шелухи, вторую — нарежьте кубиками. Мясо нарежьте кусочками.
Place a whole onion and parsnip root in 900 ml of water, add salt and cook the broth.
В 900 мл воды положите целую луковицу и корень пастернака, посолите, сварите бульон.
Fry the meat in a hot frying pan. When a golden crust appears on the meat, add onions and carrots and mix well. Simmer until the vegetables are soft.
На раскаленной сковороде обжарьте мясо. Когда появится золотистая корочка на мясе, добавьте лук и морковь, хорошо перемешайте. Тушите до мягкости овощей.
Pour 350 ml of water into the frying pan, add salt and pepper. Simmer until the meat is done.
Залейте в сковороду 350 мл воды, посолите, поперчите. Тушите до готовности мяса.
Whisk the egg and herbs in a bowl. Add a beaten egg with herbs and stewed meat with vegetables to the prepared oatmeal.
Взбейте яйцо и зелень в миске. Добавьте в готовую овсянку взбитое яйцо с зеленью и тушеное мясо с овощами.
Turn off the heat, mix the oatmeal and meat well, cover with a lid and leave until cool.
Выключите огонь, хорошо перемешайте овсянку с мясом, накройте крышкой и оставьте до остывания.
The finished dish goes well with fresh vegetables or vegetable salad.
Готовое блюдо отлично сочетается со свежими овощами или овощным салатом.