Grate the onion on a fine grater, sift in the flour. Preheat oven to 220°C. Melt the butter.
Натрите луковицу на мелкой терке, просейте муку. Разогрейте духовку до 220 °C. Сливочное масло растопите.
Add egg, onion, salt and spices to the minced meat. Mix well. Then add flour, melted butter and broth. Knead the dough so it doesn't stick to your hands.
В фарш добавьте яйцо, лук, соль и специи. Хорошо перемешайте. Затем добавьте муку, растопленное масло и бульон. Заместите тесто, чтобы оно не прилипало к рукам.
Roll out the dough, cut out circles 0.5 cm thick with a glass.
Раскатайте тесто, вырежьте стаканом кружочки по 0,5 см толщиной.
Place dough balls on a parchment-lined baking sheet. Bake in the oven for 15 minutes.
На противень, застеленный пергаментом, выложите шарики теста. Выпекайте в духовке 15 минут.
Serve the finished cookies with adjika or garlic sauce.
Готовое печенье подавайте с аджикой или чесночным соусом.