Defrost the dough, peel and chop the onion. Preheat the oven to 180 degrees. Peel and strip the herring without cutting completely. Line a baking tray with parchment.
Разморозьте тесто, лук очистите и измельчите. Разогрейте духовку до 180 градусов. Сельдь очистите и располосуйте, не разрезая полностью. Противень для выпекания застелите пергаментом.
Sprinkle the board for rolling out the dough with flour and lay out the defrosted dough and remember it, then roll it into a thick flat cake.
Доску для раскатывания теста присыпьте мукой и выложите размороженное тесто и помните его, затем раскатайте в плотную лепешку.
Place onion on the dough, then herring and pour a little oil, then add salt and herbs.
Выложите на тесто лук, затем сельдь и немного полейте маслом, после добавьте соль и травы.
Pinch the edges of the pie tightly and turn it over, placing it on a baking sheet.
Плотно защипните края пирога и переверните его, уложив на противень.
Place the pie in the preheated oven for 40 minutes, then leave to cool for 20 minutes.
Поставьте пирог в разогретую духовку на 40 минут, после оставьте для остывания на 20 минут.
Decorate the resulting pie with sesame seeds or fresh herbs.
Украсьте получившийся пирог кунжутом или свежей зеленью.