Melt the butter in a water bath or in the microwave. Separate the eggs into whites and yolks, put the whites in the refrigerator. Sift the flour. Defrost the cherries. Preheat oven to 180°C.
Растопите сливочное масло на водяной бане или в микроволновке. Разделите яйца на белки и желтки, поставьте белки в холодильник. Просейте муку. Разморозьте вишню. Разогрейте духовку до 180 °C.
Combine melted butter with sugar and grind into a paste. Add egg yolks, mix gently. Add flour to the resulting mass and knead the dough.
Растопленное сливочное масло соедините с сахаром, разотрите в кашицу. Добавьте яичные желтки, аккуратно перемешайте. К получившейся массе всыпьте муку и замешайте тесто.
Place the dough in a baking dish, spread and refrigerate for 20-30 minutes. In a separate bowl, combine cottage cheese and sugar, stir until sugar dissolves.
Выложите тесто в форму для выпекания, распределите и поставьте в холодильник на 20-30 минут. В отдельной миске соедините творог и сахар, перемешайте до растворения сахара.
Beat the whites to strong peaks. Add to the curd mixture carefully in portions and stir each time.
Белки взбейте до крепких пиков. Добавьте к творожной массе аккуратно порциями и каждый раз перемешивайте.
Remove the dough from the refrigerator and place it on the curd mixture. Add defrosted cherries on top and sprinkle with sugar, distribute evenly.
Тесто достаньте из холодильника, положите на творожную массу. Сверху добавьте размороженную вишню и присыпьте сахаром, равномерно распределите.
Place the pan in the oven for 1 hour, checking periodically for doneness.
Поставьте форму в духовку на 1 час, периодически проверяя готовность.
Decorate the pie with whipped cream or powdered sugar.
Украсьте пирог взбитыми сливками или сахарной пудрой.