Defrost the dough, peel the carrots and onions, cut the onions into small pieces, grate the carrots on a coarse grater. Wash the dill and chop finely. Preheat the oven to 180 degrees.
Тесто разморозьте, очистите морковь и лук, лук нарежьте на небольшие кусочки, морковь натрите на крупной терке. Укроп помойте и мелко нарежьте. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Place a small amount of water in a saucepan on the fire, add salt, pepper and bay leaf, stir and add pollock. Cook for 15-20 minutes until the fish is completely cooked, then drain the water and cut the fillets into small pieces.
Поставьте небольшое количество воды в кастрюле на огонь, посолите, добавьте перец и лавровый лист, перемешайте и добавьте минтай. Варите 15-20 минут до полной готовности рыбы, после воду слейте и филе порежьте на мелкие кусочки.
Boil the rice for 15-20 minutes until fully cooked in salted water.
Отварите рис 15-20 минут до полной готовности в соленой воде.
Add vegetable oil to the frying pan and heat it up. Add chopped onions and carrots, add salt and fry until the onions are golden.
В сковороду добавьте растительное масло, раскалите. Добавьте туда же порезанные лук и морковь, посолите и жарьте до золотистости лука.
Place the eggs on the fire and boil until cooked for 10 minutes. Then peel, cut into small pieces and mix them in a separate container with dill.
Яйца поставьте на огонь, отварите до готовности 10 минут. После очистите, порежьте на мелкие кусочки и перемешайте их в отдельной емкости с укропом.
Grease a baking tray or baking dish with vegetable oil, lay out the dough, and place rice on it in an even layer, then vegetables, pollock and the egg mixture. Wrap the dough into a layer, thereby covering the entire filling and seal the edges. Break the last egg into a bowl, stir and brush the pie.
Противень или форму для выпекания смажьте растительным маслом, выложите тесто, а на него ровным слоем выложите рис, затем овощи, минтай и яичную смесь. Заверните тесто в пласт, тем самым закрыв всю начинку и скрепите края. Последнее яйцо разбейте в миску, перемешайте и смажьте пирог.
Place the pie in the preheated oven and cook for about 30 minutes, checking periodically for doneness. After cooking, leave to cool for 15 minutes and then serve.
Поставьте пирог в разогретую духовку и готовьте около 30 минут, периодически проверяя готовность блюда. После приготовления оставьте на 15 минут остывать и после подавайте к столу.
Garnish the finished dish with fresh herbs (for example, dill or parsley) or sesame seeds.
Украсьте готовое блюдо свежей зеленью (например, укроп или петрушка) или кунжутом.