Line a baking dish with foil and grease with oil, preheat the oven to 180 degrees.
Застелите форму для выпекания фольгой и смажьте маслом, разогрейте духовку до 180 градусов.
Beat eggs with sugar in a bowl, then add kefir, salt, beat again and gradually add flour until a homogeneous dough is obtained.
Взбейте яйца с сахаром в миске, затем добавьте кефир, соль, взбейте еще раз и постепенно добавляйте муку до получения однородного теста.
Separate half the dough and add cocoa to a second bowl. Mix well until smooth.
Отделите половину теста и во вторую миску добавьте какао. Хорошо перемешайте до однородной массы.
First pour a spoonful of regular batter into the center of the baking dish, and then add a spoonful of cocoa batter.
В центр формы для выпечки вылейте сперва ложку обычного теста, а потом добавьте ложку теста с какао.
Continue adding the dough little by little, spoonful at a time, until it is finished. Then use a toothpick to draw circular lines from the center.
Продолжайте доливать постепенно тесто по ложке, пока оно не закончится. После зубочисткой проведите круговые линии от центра.
Place the baking dish with the dough in the oven and bake for 30 minutes.
Отправьте форму для выпекания с тестом в духовку и выпекайте 30 минут.
Pour chocolate glaze over the cake or sprinkle it with powdered sugar.
Полейте торт шоколадной глазурью или посыпьте его сахарной пудрой.