Peel the potatoes, wash and cut into large cubes. Peel the onion and cut into small pieces. Peel the carrots, wash and grate. Rinse the greens under running water, dry and chop.
Картофель очистите от кожуры, помойте и нарежьте крупными кубиками. Лук очистите от шелухи и нарежьте мелкими кусочками. Морковь очистите, помойте и натрите на терке. Зелень промойте под проточной водой, обсушите и измельчите.
Place the meat in a pan of water, place on the stove and bring to a boil. Skim off the white foam and reduce heat. Add salt and pepper to taste. Simmer the broth over low heat for 40 minutes.
Мясо поместите в кастрюлю с водой, поставьте на плиту и доведите до кипения. Снимите белую пену и убавьте огонь. Добавьте по вкусу соль и перец. Варите бульон на медленном огне в течение 40 минут.
When the broth is ready, remove the meat from it, separate the meat from the bone and cut into pieces. Add potatoes to broth and bring to a boil. When the broth boils, remove the white foam from the potatoes and add wheat grits to the broth. Continue to simmer the soup over low heat.
Когда бульон будет готов, выньте из него мясо, отделите мясо от кости и порежьте на кусочки. Положите в бульон картофель и доведите до кипения. Когда бульон закипит, снимите с картофеля белую пену и добавьте в бульон пшеничную крупу. Продолжайте варить суп на медленном огне.
Fry onions and carrots in butter until golden brown. Add the fried vegetables to the broth with potatoes and wheat. Cook the soup over low heat for another 10 minutes.
Обжарьте лук и морковь на сливочном масле до золотистого цвета. Отправьте обжаренные овощи в бульон с картофелем и пшеничной крупой. Варите суп на слабом огне еще 10 минут.
Serve hot, sprinkled with chopped herbs.
Подавайте в горячем виде, посыпав рубленной зеленью.