Grease a baking dish with oil, preheat the oven to 180 degrees, cut the apricots into small pieces.
Смажьте форму для выпечки маслом, разогрейте духовку до 180 градусов, нарежьте абрикосы на мелкие кусочки.
Grind the butter with 100 g of sugar. Then add 3 eggs and mix until smooth. Then add baking powder, flour and knead into a smooth dough.
Разотрите сливочное масло со 100 г сахара. После добавьте 3 яйца и перемешайте до однородной массы. Затем добавьте разрыхлитель, муку и замесите однородное тесто.
Place the dough in the mold, smooth it out and make sides. Then place the apricots on the dough.
Выложите тесто в форму, разровняйте и сделайте бортики. После выложите на тесто абрикосы.
Add 3 eggs, starch to the cottage cheese and mix. Beat the remaining sugar with cream and vanilla sugar.
Добавьте в творог 3 яйца, крахмал и перемешайте. Остатки сахара взбейте со сливками и ванильным сахаром.
Add whipped cream and sugar to the curd mixture and stir until smooth. Spread the mixture on top of the apricots.
Добавьте взбитые сливки с сахаром в творожную массу и перемешайте до однородности. Выкладывайте массу поверх абрикосов.
Place the cake in the baking dish in the oven and bake for 45 minutes.
Отправьте пирог в форме для выпечки в духовку и выпекайте 45 минут.
Decorate the pie with apricot jam, whipped cream or powdered sugar.
Украсьте пирог абрикосовым джемом, взбитыми сливками или сахарной пудрой.