Prepare a frying pan and baking dish. Wash the tomatoes. Preheat the oven to 180 C.
Подготовьте сковороду, форму для запекания. Помойте помидоры. Разогрейте духовку до 180 C.
Wash the veal fillet under running water. Cut into portions. Salt and pepper.
Помойте филе телятины под проточной водой. Нарежьте на порционные куски. Посолите, поперчите.
Fry the meat in a frying pan with vegetable oil on both sides until golden brown, about 4 minutes on each side. Cut the tomatoes into round slices.
Обжарьте мясо на сковороде с растительным маслом с двух сторон до золотистой корочки, примерно по 4 минуты с каждой стороны. Нарежьте помидоры круглыми дольками.
Place pieces of meat and tomato in a baking dish in rows, alternating them one after another. Do not grease the pan with oil, everything will cook in its own juice.
Выложите в форму для запекания рядами кусочки мяса и помидора чередуя их друг за другом. Форму маслом не смазывайте, все будет готовиться в собственном соку.
Cut the cheese into slices and place it on top of the meat and tomatoes. Bake for 1 hour in the oven, preheated oven to 180℃. Make sure the cheese doesn't burn.
Нарежьте сыр на ломтики и выложите его сверху на мясо с помидорами. Выпекайте в течении 1 часа в духовке, предварительно разогретой духовке до температуры 180 ℃. Следите, чтобы сыр не подгорал.
Remove the finished dish from the oven and let it stand for about 15-20 minutes. When serving, do not separate the tomatoes from the meat; serve as a shish kebab. Sprinkle with finely chopped fresh dill.
Готовое блюдо достаньте из духовки и дайте ему постоять примерно 15-20 минут. При подаче на стол не отделяйте помидоры от мяса, подавайте как шашлык. Посыпьте мелко нарезанной свежей зеленью укропа.
Serve the veal fillet with tomatoes directly in the baking dish.
Подавайте филе телятины с помидорами прямо в форме для запекания.