Wash a piece of pork, pat dry with a napkin, remove fat and films. Cut the meat into portions and lightly pound with a meat mallet. Grate the cheese on a coarse grater.
Вымойте кусок свинины, помокните салфеткой, удалите жир и пленки. Нарежьте мясо на порционные куски и слегка отбейте с помощью молотка для мяса. Сыр натрите на крупной терке.
Lightly grease a baking sheet or baking dish with vegetable oil. Place pork chops on a baking sheet, season with salt and pepper. Remove the peaches from the jar and place them on top of the meat; also pour the syrup into a baking tray.
Противень или форму для запекания слегка смажьте растительным маслом. Разместите на противне свиные отбивные, посолите, поперчите. Достаньте из банки персики и выложите сверху на мясо, сироп также вылейте в противень.
Sprinkle the contents of the baking sheet evenly with mayonnaise; you can use a pastry syringe for this. Sprinkle grated cheese on top. Preheat the oven to 200°C and bake the dish for 30-40 minutes.
Равномерно сбрызните содержимое противня майонезом, можно использовать для этого кондитерский шприц. Посыпьте тертым сыром сверху. Разогрейте духовку до 200 °C и выпекайте блюдо в течение 30-40 минут.
Serve the baked pork with peaches on a baking sheet and then arrange in portions on plates. Garnish the dish with green lettuce leaves.
Запеченную свинину с персиками подавайте на стол в противне и затем раскладывайте порционно по тарелкам. Украсьте блюдо зелеными листьями салата.