Wash and peel the cucumber, squeeze the juice from the lemon.
Помойте и очистите огурец от кожицы, выдавите сок из лимона.
Cut the onion into rings. Place the rings in a bowl, add lemon juice and sugar. Stir and leave for 5 minutes.
Нарежьте луковицу кольцами. Положите кольца в миску, добавьте лимонный сок и сахар. Перемешайте и оставьте на 5 минут.
Place the tuna from the can without any liquid in a bowl and mash it with a fork.
Выложите тунец из банки без жидкости в миску, разомните его вилкой.
Finely chop the green chives. Cut the peeled cucumber into cubes. Combine greens, cucumber and tuna.
Мелко нарежьте зеленый шнитт-лук. Нарежьте очищенный огурец кубиками. Соедините зелень, огурец с тунцом.
Chop the basil leaves (maybe other herbs) and place in a bowl with the tuna. Add pickled onions without juice there.
Измельчите листья базилика (может быть другая зелень) и положите в миску с тунцом. Туда же добавьте маринованный лук без сока.
To the remaining pickled onion juice, add olive oil, salt, a mixture of peppers, oregano and beat into an emulsion. Pour the resulting dressing into the salad. Stir gently.
К оставшемуся соку маринованного лука добавьте оливковое масло, соль, смесь перцев, орегано и взбейте в эмульсию. Полученную заправку влейте в салат. Аккуратно перемешайте.
If desired, decorate the salad with cucumber slices in the form of beautiful waves and rolls.
При желании украсьте салат слайсами из огурца в виде красивых волн и рулетиков.