Rinse the rice. Peel the onions and carrots. Place the broccoli in boiling water for 3 minutes, then drain in a colander.
Рис промойте. Очистите лук и морковь. Опустите брокколи в кипяток на 3 минуты, затем откиньте на дуршлаг.
Boil the rice in salted water until it remains slightly firm. Cut the onion into strips and fry in a heated frying pan with oil. When the onion becomes translucent, add the grated carrots.
Отварите рис в подсоленной воде, чтобы он оставался слегка твердым. Нарежьте лук соломкой и обжарьте в разогретой сковороде с маслом. Когда лук станет полупрозрачным, добавьте тертую морковь.
After 1-2 minutes, add broccoli to the pan and stir. Fry over medium heat for about 5-6 minutes until the liquid has completely evaporated. Add soy sauce and spices. After a couple of minutes, add rice. Stir and cover with a lid. Warm up the rice with vegetables for just 1-2 minutes, turn off the heat and let stand covered for 5 minutes.
Через 1-2 минуты выложите в сковороду брокколи и перемешайте. Обжаривайте на среднем огне примерно 5-6 минут, пока жидкость полностью не выпарится. Добавьте соевый соус и пряности. Через пару минут добавьте рис. Перемешайте и закройте крышкой. Прогрейте рис с овощами буквально 1-2 минуты, выключите огонь и дайте постоять под крышкой 5 минут.
Add a little feta or suluguni cheese to the finished dish and garnish with fresh herbs.
В готовое блюдо добавьте немного сыра фета или сулугуни и украсьте свежей зеленью.