Cut the apples into slices, the onions into small cubes. Divide the meat into 2 steaks, 200 g each.
Нарежьте яблоки кружочками, лук — мелкими кубиками. Мясо разделите на 2 стейка по 200 г.
Combine apple juice, teriyaki sauce, mustard seeds and onion and heat on the stove until boiling. Add salt to taste and cool to room temperature.
Смешайте яблочный сок, соус терияки, семена горчицы и лук, разогрейте на плите до кипения. Посолите по вкусу и остудите до комнатной температуры.
After the marinade has cooled, add the meat steaks to it. Marinate for 30 minutes to 12 hours.
После того, как маринад остынет, положите в него мясные стейки. Маринуйте от 30 минут до 12 часов.
Brush the marinated steaks with oil on all sides using a silicone brush. Grill for 6-8 minutes on each side.
Смажьте маринованные стейки маслом при помощи силиконовой кисточки со всех сторон. Готовьте на гриле по 6-8 минут с каждой стороны.
Cover the grilled pork with foil. Place in a warm place for 8-10 minutes.
Пожаренную на гриле свинину накройте фольгой. Поставьте в теплое место на 8-10 минут.
Brush the apple slices with oil and grill until streaks appear. Serve meat steaks with apples.
Смажьте маслом яблочные кружочки, готовьте на гриле до появления полосок. Мясные стейки подавайте с яблоками.
You can chop the meat into smaller pieces before serving. Sprinkle the pork with sesame seeds.
Перед подачей можно нарезать мясо помельче. Посыпьте свинину семенами кунжута.