Grease a baking dish with oil.
Смажьте форму для выпекания маслом.
Mix flour, baking powder, cornstarch and coconut flour in a bowl until smooth.
Смешайте в миске муку, разрыхлитель, крахмал и кокосовую муку до однородного состояния.
Add sugar and a pinch of salt to the eggs and beat until fluffy. Then add the oil and continue mixing until smooth.
Добавьте к яйцам сахар и щепотку соли и взбейте до пышности. После добавьте масло и продолжайте смешивать до однородности.
Pour mint syrup into the base, then yogurt. Pour the prepared dough into the prepared baking dish. Preheat oven to 180°C.
Влейте в основу сироп мяты, затем йогурт. Вылейте готовое тесто в готовую форму для выпечки. Разогрейте духовку до 180 °C.
Place the dish in the oven for 40 minutes until done, periodically checking the cake in the oven.
Поставьте блюдо в духовку на 40 минут до готовности, периодически проверяйте кекс в духовке.
Dust the cupcake with powdered sugar and garnish with mint.
Посыпьте кекс сахарной пудрой и украсьте мятой.