Rinse the rice well. Peel the onion.
Рис хорошо промойте. Лук почистите.
Let the rice cook. At this time, finely chop the onion and cut the bacon into small pieces. In a separate bowl, beat two eggs with salt and pepper.
Поставьте рис вариться. В это время мелко порубите лук, бекон нарежьте небольшими кусочками. В отдельной миске взбейте два яйца с солью и перцем.
Stirring all the time, fry the eggs in a deep frying pan. Place on a plate, place bacon pieces in a frying pan and fry until crispy. Remove the finished bacon and fry the onion in this fat.
Все время помешивая, обжарьте яйца в глубокой сковороде. Уберите в тарелку, а в сковороду выложите кусочки бекона и обжаривайте до появления корочки. Готовый бекон уберите и на этом жире обжарьте лук.
Add cooked rice, stir and cook for another 1-2 minutes. Then add salt, sugar, spices and soy sauce. Stir the rice and fry a little. Then add the fried eggs and bacon. Stir again.
Добавьте готовый рис, перемешайте и готовьте еще 1-2 минуты. Потом посолите, добавь сахар, специи и влейте соевый соус. Перемешивайте рис и немного обжарьте. Затем добавьте жареные яйца и бекон. Снова перемешайте.
Serve the rice with a tossed salad and sprinkle with fresh chopped herbs.
Подавайте рис с салатом из свежих овощей и посыпьте свежей измельченной зеленью.