Remove the finished minced meat from the refrigerator in advance and leave for some time at room temperature. Peel the potatoes and zucchini, wash and grate. Finely chop the peeled onion.
Готовый фарш заранее достаньте из холодильника и оставьте на некоторое время при комнатной температуре. Картофель и кабачок очистите, вымойте и натрите на терке. Очищенный лук мелко нарубите.
Place minced meat and vegetables in a deep container. Break the egg there, add salt and pepper, and mix. Pour breadcrumbs into the minced meat and mix well again. Let the dough sit for 30 minutes.
В глубокую емкость выложите фарш и овощи. Туда же разбейте яйцо, посолите и поперчите, перемешайте. Насыпьте в фарш панировочные сухари и еще раз хорошо перемешайте. Дайте тесту настояться в течение 30 минут.
Grease an electric waffle iron with vegetable oil and heat for 2 minutes. Using a tablespoon, spread the batter in a thin layer into the waffle iron so that it does not extend beyond the edges of the nozzle. Bake according to the instructions for your electric waffle iron.
Электровафельницу смажьте растительным маслом и разогрейте в течение 2 минут. С помощью столовой ложки выкладывайте тесто тонким слоем в вафельницу так, чтобы оно не заходило за края насадки. Выпекайте согласно инструкции к электровафельнице.
Place the finished waffles on green lettuce leaves. Serve hot with sour cream sauce.
Готовые вафли выложите на зеленые листья салата. Подавайте горячими вместе с соусом из сметаны.