Thaw the chicken fillet. Wash and peel the vegetables. Cut the mushrooms into slices, chop the pepper into strips, and chop the onion into half rings. Chop the cilantro.
Разморозьте куриное филе. Овощи помойте и почистите. Грибы нарежьте пластинками, перец нашинкуйте полосками, а лук - полукольцами. Порубите кинзу.
Pour 700 ml of water into a saucepan and put on fire. When the water boils, add the rice and stir. Once boiling, reduce heat to low and cover with a lid. Cook for about 12 minutes until the water is absorbed.
Налейте в кастрюлю 700 мл воды и поставьте на огонь. Когда вода закипит, засыпьте рис и перемешайте. После закипания убавьте огонь до минимума и накройте крышкой. Готовьте примерно 12 минут, пока не впитается вода.
At this time, cut the chicken fillet into pieces. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken in it until cooked, then transfer it to a bowl.
В это время куриное филе нарежьте кусочками. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте в нем курицу до готовности, а затем переложите ее в миску.
With the stove still on, add the chopped onion to the pan and fry it until it becomes translucent. Add sweet and hot peppers and cook, stirring occasionally, until soft. Place the prepared vegetables in a bowl.
Не выключая плиту, выложите в сковороду нарезанный лук и обжаривайте его, пока он не станет прозрачным. Добавьте сладкий и острый перец и жарьте, периодически помешивая, до состояния мягкости. Выложите готовые овощи в миску.
Place the champignons in the pan and fry until done. Add fried chicken, vegetables and herbs to the mushrooms. Season with salt, add ginger and squeeze out lemon juice. Mix well. Place the boiled rice into the pan and cook everything together for 2 minutes.
Выложите шампиньоны в сковороду и обжаривайте до готовности. Добавьте к грибам обжаренную курицу, овощи и зелень. Посолите, добавьте имбирь и выдавите лимонный сок. Хорошо перемешайте. Переложите в сковороду отварной рис и готовьте все вместе 2 минуты.
Divide the finished dish into portions, garnish with herbs and serve with fresh vegetables.
Готовое блюдо разложите на порции, украсьте зеленью и подавайте со свежими овощами.