Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Peel the potatoes and onions, remove the membranes from the meat and rinse under running water.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Картофель и лук очистите от кожуры, мясо очистите от пленок и промойте проточной водой.
To prepare the salad, boil the carrots, beets and meat until tender, then remove the products from the water and peel the carrots and beets. Cut the meat and boiled vegetables into small strips and place separately in a deep dish. Cut the pickled cucumbers and onions into strips.
Для приготовления салата отварите морковь, свеклу и мясо до готовности, затем извлеките продукты из воды и очистите от кожуры морковь и свеклу. Мясо и отваренные овощи нарежьте некрупной соломкой и переложите в глубокое блюдо по отдельности. Соломкой нарежьте маринованные огурцы и лук.
Cut the peeled potatoes into strips, rinse thoroughly with water, dry with a paper towel and deep-fry until golden brown. Start forming the salad, to do this, place the chopped ingredients and canned green peas around the dish, place the meat in the center of the dish and pour mayonnaise on top of the meat.
Очищенный картофель нарежьте соломкой, тщательно промойте водой, обсушите бумажным полотенцем и отправьте обжариваться во фритюре до золотистого вида. Приступайте к формированию салата, для этого выложите по кругу блюда измельченные ингредиенты и консервированный зеленый горошек, в центр блюда выложите мясо и сверху на мясо влейте майонез.