Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Rinse the fish fillet, dry it and pass through a meat grinder, peel the vegetables and wash them from dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Рыбное филе промойте, обсушите и пропустите через мясорубку, овощи очистите от кожуры и помойте от грязи.
Start preparing the fish filling for the pie; to do this, grate the carrots on a coarse grater, chop the onion into cubes and place the vegetables in a frying pan heated with vegetable oil until golden brown. Combine the fried vegetables in a deep bowl with fish minced through a meat grinder, add salt, pepper and a mixture of seasonings and mix the mixture thoroughly until smooth.
Приступайте к приготовлению рыбной начинки для пирога, для этого морковь натрите на крупной терке, лук измельчите кубиками и отправьте овощи в разогретую с растительным маслом сковороду обжариваться до приобретения золотистого вида. Обжаренные овощи соедините в глубокой посуде с рыбой, пропущенной через мясорубку, посолите, поперчите черным молотым перцем и смесью приправ и тщательно перемешайте массу до состояния однородности.
Take the finished dough, divide it into 2 parts and roll each of them into a thin round layer. Place one layer of dough in a baking dish greased with butter and form small sides around the edges. Place the prepared fish filling on top of the dough, level it over the entire base of the mold and cover it with a second layer of dough.
Возьмите готовое тесто, разделите его на 2 части и раскатайте каждую из них в тонкий круглый пласт. Один пласт теста выложите в форму для запекания, смазанную сливочным маслом, и сформируйте небольшие бортики по краям. Сверху на тесто выложите приготовленную рыбную начинку, разровняйте ее по всему основанию формы и накройте ее вторым пластом теста.
Pinch the edges of the dough together, brush the formed pie with sour cream and set aside to allow the dough to rise. After the time has passed, place the risen pie in an oven preheated to 170°C for 40 minutes until golden brown.
Края теста защипните друг с другом, смажьте сформированный пирог сметаной и отложите в сторону для поднятия теста. По истечении времени отправьте поднявшийся пирог в духовую печь, разогретую до 170 °С, на 40 минут до румяности.
Serve this hearty pie filled with minced fish warm, topped with fresh vegetables and spicy sauce.
Сытный пирог с начинкой из рыбного фарша подавайте в теплом виде, дополнив свежими овощами и пряным соусом.