Pour kefir over semolina to swell and leave for 1 hour. Remove the butter from the refrigerator and cut the pumpkin pulp into small cubes. Prepare a baking pan and parchment paper.
Залейте манку кефиром для набухания и оставьте на 1 час. Достаньте масло из холодильника, мякоть тыквы нарежьте мелкими кубиками. Подготовьте форму для выпекания и пергаментную бумагу.
Place butter into the swollen semolina. Add salt and sugar, mix. Add flour and stir well again.
В разбухшую манную крупу положите сливочное масло. Добавьте соль и сахар, смешайте. Всыпьте муку и снова хорошо размешайте.
Place pumpkin in the dough and add baking powder. Mix everything again. Line a baking pan with parchment paper. Lay out the dough and smooth it out. Place the pan with the dough in the oven for 50 minutes, bake at 180°C. Remove the finished manna from the mold and cool.
Положите в тесто тыкву и всыпьте разрыхлитель. Снова все перемешайте. Форму для выпекания застелите пергаментной бумагой. Выложите тесто, разровняйте. Уберите форму с тестом в духовку на 50 минут, запекайте при 180 °C. Готовый манник извлеките из формы и остудите.
Cut the cooled pumpkin manna into portions and place on a beautiful plate. Sprinkle with powdered sugar and serve.
Разрежьте остывший тыквенный манник на порционные куски и сложите на красивую тарелку. Посыпьте сахарной пудрой и подайте к столу.