Clean the lamb from veins or excess fat, if any, wash the meat and cut into large pieces. Peel and wash the vegetables, cut into large slices.
Очистите баранину от прожилок или лишнего жира, если они есть, помойте мясо и нарежьте на крупные куски. Овощи очистите и помойте, нарежьте крупными дольками.
In a preheated cauldron with vegetable oil, fry the pieces of lamb until golden brown, add salt and season with spices.
В разогретом казане с растительным маслом обжарьте куски баранины до золотистой корочки, посолите и приправьте специями.
Add chopped onions and carrots to the fried meat and stir.
К обжаренному мясу добавьте нарезанный лук, морковь и перемешайте.
Place potatoes on top of the meat and vegetables and add water and tomato juice, salt, pepper, add spices, bring to a boil and reduce heat to low. Simmer until done for 1.5 hours.
Сверху на мясо с овощами уложите картофель и залейте водой с томатным соком, посолите, поперчите, добавьте специи, доведите до кипения и убавьте огонь на минимум. Тушите до готовности в течение 1,5 часа.
Serve the dish hot, sprinkled with fresh herbs. Serve it with grilled eggplants, tomatoes, zucchini and bell peppers.
Блюдо подавайте горячим, посыпав свежей зеленью. Подайте к нему обжаренные на гриле баклажаны, помидоры, кабачки и сладкий перец.