Peel and finely chop the onion. Peel the potatoes and cut into small cubes. Rinse the millet.
Почистите и мелко порежьте лук. Картошку почистите и нарежьте небольшими кубиками. Пшено промойте.
Melt lard in a frying pan and add onion to it. Fry it until golden brown. Remove the pan from the heat and let the onions cool. Hang the pot over the fire, fill it with water and salt. Add potatoes and millet to boiling water, cook until the food is ready.
На сковороде растопите сало и добавьте в нее лук. Обжаривайте его до золотистого цвета. Сковороду снимите с огня и дайте луку остыть. Подвесьте котелок над огнем залейте туда воды и посолите. В кипящую воду добавьте картошку и пшено, варите до того как продукты будут готовы.
Add eggs to onions and stir. Next, add the eggs and onions to the porridge and stir. Keep on fire for about 4-5 minutes.
В лук добавьте яйца и перемешайте. Далее яйца и лук отправьте в кашу и перемешайте. Подержите на огне еще около 4-5 минут.
Sprinkle the finished dish with fresh herbs.
Посыпьте готовое блюдо свежей зеленью.