Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Be sure to sift the flour, sort the berries, remove seeds and stems if necessary, and dry.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Муку обязательно просейте, ягоды переберите, удалите косточки и хвостики по необходимости и обсушите.
Melt the specified amount of margarine until liquid on the stove, add eggs and sour cream to it and thoroughly beat the mass with a mixer. In a separate bowl, mix the flour, sugar and baking powder and add the liquid egg-sugar mixture to them. Mix the dough thoroughly until all the lumps are dissolved and a homogeneous smooth mass is obtained.
Указанное количество маргарина растопите до жидкого состояния на плите, присоедините к нему яйца и сметану и тщательно взбейте массу миксером. В отдельной посуде перемешайте муку, сахар и разрыхлитель и присоедините к ним жидкую яично-сахарную массу. Перемешайте тщательно тесто до растворения всех комочком и получения однородной гладкой массы.
Take the pan in which you will bake the pie, grease it with butter and pour in some of the prepared dough. Place berries to taste evenly over the entire shape on top of the dough and pour the remaining dough onto them. Place the pie in an oven preheated to 200°C and bake for 40 minutes until golden brown.
Возьмите форму, в которой будете запекать пирог, смажьте ее сливочным маслом и влейте часть приготовленного теста. Сверху на тесто выложите равномерно по всей форме ягоды по вкусу и на них влейте оставшееся тесто. Отправьте пирог в разогретую до 200 °С духовую печь выпекаться на 40 минут до образования румяной корочки.
Cut the crumbly margarine pie with berries at home into portioned squares, sprinkle with powdered sugar and decorate with berries to taste.
Рассыпчатый пирог на маргарине с ягодами в домашних условиях разрежьте на порционные квадратики, посыпьте сахарной пудрой и украсьте ягодами по вкусу.