Remove skins and films from the meat, wash thoroughly with water, and peel the vegetables.
Мясо очистите от кожицы и пленок, тщательно помойте водой, овощи очистите от кожуры.
Wash the peas and soak in water for 1 hour, then rinse with water and place in a saucepan. Add chicken cut into strips to the peas and cover with water. Place the pan with the chicken and peas on the fire, bring to a boil and cook for 50-60 minutes until the peas and meat are soft.
Горох промойте и замочите в воде на 1 час, затем промойте водой и переложите в кастрюлю. Присоедините к гороху куриное мясо, нарезанное полосками, залейте водой. Кастрюлю с курицей и горохом поставьте на огонь, доведите до кипения и варите в течение 50-60 минут до мягкости гороха и мяса.
Cut the peeled potatoes into strips, chop the onion into cubes, and grate the carrots on a coarse grater. Place the onion in a frying pan heated with oil, fry it until golden brown, then add the carrots and continue frying the vegetables for a few more minutes.
Очищенный картофель нарежьте соломкой, лук измельчите кубиками, морковь натрите на крупной терке. Отправьте в разогретую с маслом сковороду лук, обжаривайте его до румяности, затем присоедините морковь и продолжайте обжаривать овощи еще несколько минут.
Place the potatoes and salt in the pan, bring the soup to a boil and cook for 20 minutes until the potatoes are tender. Add the fried vegetables, salt and pepper, stir the soup and leave to simmer for another 5 minutes.
Положите в кастрюлю картофель и соль, доведите суп до кипения варите в течение 20 минут до готовности картофеля. Добавьте обжаренные овощи, соль и перец, перемешайте суп и оставьте вариться еще 5 минут.
Pour nutritious pea soup with chicken broth into bowls, garnish with chopped herbs and crispy croutons.
Питательный гороховый суп на курином бульоне разлейте по тарелкам, украсьте измельченной зеленью и хрустящими гренками.