Grease a baking dish with butter and drizzle with syrup or honey.
Смажьте форму для запекания маслом и сбрызните сиропом или медом.
Place pineapple rings evenly on the bottom of the prepared pan. In a deep bowl, beat butter and sugar, add eggs, milk and flour. Knead the dough.
В подготовленную форму выложите равномерно на дно колечки ананасов. В глубокой емкости взбейте масло с сахаром, добавьте яйца, молоко и муку. Замешайте тесто.
Pour the batter into the pineapple pan and smooth it out. Preheat the oven to 180 degrees and bake the pie for 30 minutes. Check the cake with a toothpick. The dish is ready.
Вылейте тесто в форму с ананасами и разровняйте. Разогрейте духовку до 180 градусов и поставьте выпекаться пирог на 30 минут. Проверяйте пирог с помощью зубочистки. Блюдо готово.
Before serving, dust the cake with powdered sugar or garnish with fresh pineapple pieces.
Перед подачей посыпьте пирог сахарной пудрой или украсьте кусочками свежего ананаса.