Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Be sure to sift the flour, sort the vegetables and rinse with cold water, grate the cheese.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Муку обязательно просейте, овощи переберите и промойте холодной водой, сыр натрите на терке.
Start preparing the dough, to do this, mix flour and salt in a deep bowl, add chopped butter, egg and knead the dough until elastic and smooth for 5-10 minutes, periodically adding flour as necessary. Wrap the finished dough in cling film and place in the refrigerator for 30 minutes.
Приступайте к приготовлению теста, для этого в глубокой миске смешайте муку и соль, присоедините нарезанное кусочками сливочное масло, яйцо и месите тесто до эластичности и гладкости в течение 5-10 минут, периодически добавляя муку по необходимости. Готовое тесто заверните в пищевую пленку и отправьте в холодильную камеру на 30 минут.
While the dough is resting, place the canned corn and peas in a colander to drain off excess liquid. Cut the canned mushrooms into small pieces, cut the ham into strips and place the ingredients in a separate bowl. In a container, mix corn, peas, ham, mushrooms and some grated cheese - this will be the filling for the future pie. To prepare the filling, beat the eggs, add the cream and remaining cheese and mix the creamy mixture thoroughly.
Пока тесто настаивается, откиньте на дуршлаг консервированную кукурузу и горошек для того, чтобы стекла лишняя жидкость. Консервированные грибы нарежьте небольшими кусочками, ветчину нарежьте соломкой и переложите ингредиенты в отдельную посуду. В емкости смешайте кукурузу, горошек, ветчину, грибы и часть тертого сыра – это будет начинка для будущего пирога. Для приготовления заливки взбейте яйца, добавьте к ним сливки и оставшийся сыр и тщательно перемешайте сливочную массу.
Take the pan in which you will bake the vegetable pie, cover it with parchment paper and place the rolled out thin dough into the pan along the entire base, making small sides. Place the previously prepared vegetable filling on the dough, pour the creamy filling over the vegetables and decorate with mushrooms if desired. Place the formed dish in an oven preheated to 175 °C for 50 minutes until golden brown.
Возьмите форму, в которой будете запекать овощной пирог, застелите ее пергаментной бумагой и выложите раскатанное тонкое тесто в форму по всему основанию, сделав небольшие бортики. На тесто выложите приготовленную ранее овощную начинку, залейте овощи сливочной заливкой и украсьте грибами по желанию. Сформированное блюдо отправьте в духовую печь, разогретую до 175 °С, на 50 мнут до появления румяной корочки.
Serve the open vegetable pie with mushrooms and cheese warm, cut into portions and complemented with a salad of fresh vegetables and herbs.
Открытый овощной пирог с грибами и сыром подавайте в теплом виде, разрезав на порционные кусочки и дополнив салатом из свежих овощей и зелени.