Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Peel the apples, cut out the core and rinse with running cold water.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Яблоки очистите от кожуры, вырежьте сердцевину и промойте проточной холодной водой.
Start preparing the base for the casserole by combining the eggs and sugar in a deep bowl. Mix the ingredients with a mixer, then add cottage cheese to the egg-sugar mixture and beat with a mixer until smooth and homogeneous. Next, add soda, salt and semolina and mix the ingredients thoroughly, add a little sour cream if necessary.
Приступайте к приготовлению основы для запеканки, для этого в глубокой посуде соедините яйца и сахар. Перемешайте ингредиенты миксером, затем добавьте в яично-сахарную массу творог и взбейте миксером до однородности и гладкости. Далее добавьте соду, соль и манную крупу и перемешайте тщательно ингредиенты, по необходимости добавьте немного сметаны.
Take a baking dish, grease it with vegetable oil, sprinkle with breadcrumbs and place the prepared curd mass into it. Level the curd mass over the entire surface of the mold and place thinly sliced apple slices on it, slightly pressing the apple into the curd mass. Place the casserole in the oven, preheated to 180°C, for 50 minutes until golden brown.
Возьмите форму для запекания, смажьте ее растительным маслом, посыпьте панировочными сухарями и выложите в нее приготовленную творожную массу. Разравняйте творожную массу по всей поверхности формы и выложите на нее тонко нарезанные дольки яблок, немного вдавливая яблоко в творожную массу. Отправьте запеканку в духовую печь, разогретую до 180 °С, на 50 минут до румяности.
Cut the tender apple casserole with a curd base into portions, decorate with powdered sugar and add condensed milk or jam.
Нежную яблочную запеканку с творожной основой нарежьте на порционные кусочки, украсьте сахарной пудрой и дополните сгущенным молоком или джемом.