Soak the peas in water for 6-8 hours. Peel the vegetables and wash them to remove any dirt.
Горох замочите в воде на 6-8 часов. Овощи почистите от кожуры и помойте от грязи.
Place the broth on the stove and bring to a boil. Place the previously soaked peas into the boiling liquid and cook for 15 minutes. Cut the smoked skinless chicken into small pieces and add to the peas. Throw in the diced potatoes, stir and leave the soup to cook.
Бульон поставьте на плиту и доведите до кипения. В кипящую жидкость выложите ранее вымоченный горох и варите его в течение 15 минут. Нарежьте копченую курицу без шкурки небольшими кусочками и добавьте к гороху. Туда же бросьте нарезанный кубиками картофель, перемешайте и оставьте суп вариться.
Cut the peeled onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater and place the vegetables in a frying pan heated with oil until soft. Add them to the soup and cook for 10 minutes.
Очищенный лук нарежьте мелкими кубиами, морковь натрите на крупной терке и отправьте овощи в разогретую с маслом сковороду обжариваться до мягкости. Добавьте их в суп и варите в течение 10 минут.
Grate the processed cheese, add it to the soup and continue cooking the dish until the cheese is completely dissolved, stirring occasionally. Fry bacon slices in a dry frying pan until crispy and add to the finished soup along with chopped herbs and canned peas. Turn off the heat, cover the pan with a lid and let stand for 10 minutes.
Плавленый сыр натрите на терке, добавьте его в суп и продолжайте варить блюдо до полного растворения сыра, периодически помешивая. Ломтики бекона обжарьте на сухой сковороде до хрустящего состояния и добавьте в готовый суп вместе с измельченной зеленью и консервированным горошком. Выключите огонь, закройте кастрюлю крышкой и дайте постоять 10 минут.
Pour rich pea soup with smoked meats and cheese into bowls and sprinkle with crispy garlic croutons.
Наваристый гороховый суп с копченостями и сыром разлейте по тарелкам и посыпьте хрустящими гренками с чесноком.