Rinse salmon steaks under running water and dry. Peel the garlic and chop coarsely, wash the tomatoes and chop finely.
Стейки лосося промойте под проточной водой и подсушите. Чеснок почистите и крупно порубите, помидоры помойте и мелко нарежьте.
Salt the fish and add spices to taste. Heat a frying pan with vegetable oil and place the steaks on it. Fry on one side for 3 minutes until golden brown, then turn over and cook for another 3 minutes on the other side. Remove from heat and place fish on paper towels to remove any remaining oil.
Рыбу посолите, и добавьте специи по вкусу. Разогрейте сковороду с добавлением растительного масла и выложите на нее стейки. Обжаривайте с одной стороны 3 минуты до румяной корочки, затем переверните и жарьте ещё 3 минуты с другой стороны. Снимите с огняи выложите рыбу на бумажные полотенца, чтобы убрать остатки масла.
Place chopped garlic and tomatoes in the pan. Fry the vegetables over low heat for 2-3 minutes and pour in the cream. Once the cream is hot, return the salmon to the pan with the sauce.
На сковороду выложите рубленый чеснок и помидоры. Обжарьте овощи на небольшом огне 2-3 минуты и влейте сливки. Как только сливки нагреются верните лосось на сковороду, к соусу.
Simmer over low heat for a few minutes and turn off. The dish is ready.
Томите на небольшом огне несколько минут и выключите. Блюдо готово.
Place the dish on a plate, sprinkle with grated cheese if desired and garnish with a sprig of basil.
Выложите блюдо на тарелку, по желанию посыпьте натертым сыром и украсьте веточкой базилика.