Prepare a slow cooker, blender, deep bowl, peel the seeds from the apples and cut into small slices. Wash the rhubarb and remove the thin skin from the stems. Cut the stems into small pieces.
Подготовьте мультиварку, блендер, глубокую миску, почистите от семян яблоки и нарежьте небольшими ломтиками. Ревень промойте, удалите тонкую шкурку со стеблей. Стебли нарежьте некрупными кусочками.
Beat the eggs into a bowl, add sugar and beat well with a blender. Add flour and mix with a spoon. Add vanilla and baking powder, beat again until the mixture is smooth.
В миску вбейте яйца, добавьте сахар и хорошо взбейте блендером. Насыпьте муку, перемешайте ложкой. Добавьте ванилин и разрыхлитель, снова взбейте, чтобы масса получилась однородной.
Place chopped apples and rhubarb stalks into the dough. Mix well with a spoon. Grease the multicooker bowl with oil. Pour the finished dough with filling into the multicooker bowl and set to “Baking” mode for 60 minutes.
В тесто выложите нарезанные яблоки и стебли ревеня. Хорошо перемешайте ложкой. Чашу мультиварки смажьте маслом. Готовое тесто с начинкой влейте в чашу мультиварки и поставьте на режим «Выпечка» на 60 минут.
Once the pie has cooled, cut into pieces and, dusted with powdered sugar, serve.
Остывший пирог, нарежьте на кусочки и, припудрив сахарной пудрой, подайте к столу.