Melt the butter and grind the cookies into crumbs using a blender.
Сливочное масло растопите, печенье измельчите с помощью блендера в крошку.
Mix the cookie crumbs with melted butter, place in a baking dish and press tightly, making a low side.
Смешайте крошки печенья с растопленным сливочным маслом, выложите в форму для запекания и плотно утрамбуйте, сделав невысокий бортик.
Preheat oven to 180°C. In a deep bowl, beat the cheese and sugar with a mixer and place on top of the shortbread in an even layer. Bake in the oven for 50 minutes. Once the cake is baked, let it cool completely.
Разогрейте духовку до 180 °C. В глубокой миске взбейте миксером сыр с сахаром, выложите сверху на песочный корж равномерным слоем. Выпекайте в духовке в течение 50 минут. Когда пирог испечется, дайте ему полностью остыть.
Place chocolate and cream in a saucepan and melt in a water bath, stirring occasionally.
В кастрюлю положите шоколад, сливки и растопите на водяной бане, периодически перемешивая.
After the cake has cooled, pour chocolate glaze over it and, without removing it from the mold, put it in the refrigerator to harden for at least 9 hours. Serve cut into portions.
После того как пирог остыл, полейте его шоколадной глазурью и не вынимая из формы, поставьте в холодильник застывать минимум на 9 часов. Подавайте нарезанным на порционные куски.
Cheesecake can be served with jam or ice cream.
Чизкейк можно подать с вареньем или мороженым.