Prepare your slow cooker and blender. Finely chop the cabbage, cut the sausages into strips, pour milk over the bread crumbs, grate the cheese, chop the dill. Prepare the remaining ingredients.
Подготовьте мультиварку и блендер. Капусту мелко нашинкуйте, сосиски нарежьте соломкой, хлебные крошки залейте молоком, сыр натрите на терке, укроп измельчите. Подготовьте остальные ингредиенты.
Turn on the multicooker to the “Baking” mode. Place the sausages in the multicooker bowl and fry for 20 minutes. Add cabbage and fry for another 20 minutes.
Включите мультиварку в режим «Выпечка». Поместите сосиски в чашу мультиварки и жарьте 20 минут. Добавьте капусту и жарьте еще 20 минут.
Beat eggs into bread crumbs with milk. Beat the mixture with a blender until smooth. Add cheese, salt, pepper and dill.
В хлебные крошки с молоком, вбейте яйца. Взбейте смесь блендером до однородной массы. Добавьте сыр, соль, перец и укроп.
Pour the mixture into the multicooker bowl. Set the timer for 60 minutes in the "Bake" mode. Remove the finished casserole from the bowl and let cool slightly.
Залейте смесь в чашу мультиварки. Установите таймер на 60 минут в режиме «Выпечка». Готовую запеканку извлеките из чаши и дайте немного остыть.
Delicious, aromatic cabbage casserole with cheese, arrange into portioned plates and serve.
Вкусную, ароматную запеканку из капусты с сыром, разложите по порционным тарелкам и подайте к столу.