Cut the chicken fillet into thin slices, eggplant into slices, and add salt. Scald the tomato with boiling water, peel and cut into slices. Grease a baking dish with butter. Grate the cheese.
Куриное филе нарежьте тонкими слайсами, баклажаны - кружочками, посолите. Помидор ошпарьте кипятком, очистите и нарежьте кружочками. Смажьте форму для запекания сливочным маслом. Натрите сыр.
Add soy sauce to the chicken and leave to marinate for 30 minutes. Place chicken fillet and eggplants in layers, sprinkle with half the cheese, and place tomato slices on top.
Добавить соевый соус к курице и оставьте мариноваться на 30 минут. Выложите в форму слоями куриное филе, баклажаны, посыпьте половиной сыра, уложите сверху кружочки помидоров.
Bake in a preheated oven for 30 minutes at 180°C. Then remove from the oven and sprinkle the casserole with the remaining cheese. Bake for another 10 minutes until the cheese is melted.
Выпекайте в разогретой духовке 30 минут при 180 °C. Затем достаньте из духовки и посыпьте запеканку оставшимся сыром. Запекайте еще 10 минут пока сыр не расплавится.
Serve hot.
Подавайте на стол в горячем виде.