Prepare the dishes and baking tray. Cut the fillet into strips, peel and wash the onion, cut it into rings. Boil the rice.
Подготовьте посуду и противень для выпечки. Филе нарежьте полосками, почистите и помойте лук, нарежьте его колечками. Отварите рис.
Divide the dough into 2 unequal parts. Roll out most of it and place it on a baking sheet greased with butter. Spread rice over the dough. Place the chopped fish pieces on the rice, salt and pepper to taste.
Разделите тесто на 2 неравные части. Большую часть раскатайте и уложите на смазанный сливочным маслом противень. Поверх теста распределите рис. Нарезанные кусочки рыбы положите на рис, посолите и поперчите по вкусу.
Roll out the second part of the dough and place it on the pie. Blind the edges of the pie well. Pierce the top of the pie in several places with a fork or toothpick.
Вторую часть теста раскатайте и уложите на пирог. Края пирога хорошенько слепите. Верх пирога проткните в нескольких местах вилкой или зубочисткой.
Preheat the oven to 180℃. Beat the egg and brush the top of the pie with it. Place the baking sheet with the pie in the oven for 40 minutes. When the pie is ready, remove it from the oven and cut into pieces.
Разогрейте духовку до 180 ℃. Яйцо взбейте и смажьте им верх пирога. Поставьте противень с пирогом в духовку на 40 минут. Когда пирог будет готов, достаньте его из духовки и нарежьте на кусочки.
Serve fish and rice pie with a cup of sweet tea.
Подавайте пирог с рыбой и рисом к чашке сладкого чая.