Crush the nuts, leaving a few for decoration. Grease the multicooker bowl with oil.
Раскрошите орехи, оставив несколько штук для украшения. Чашу мультиварки смажьте маслом.
Grind the eggs with sugar and salt. Add flour, stir. Quench the soda with vinegar and add to the dough. Mix everything well again.
Яйца разотрите с сахаром и посолите. Всыпьте муку, перемешайте. Соду погасите уксусом и добавьте в тесто. Снова все хорошо смешайте.
In a separate bowl, beat sour cream and powdered sugar, add walnuts. Divide the baked sponge cake lengthwise into layers with a knife and layer with cream. Spread cream on top. Sprinkle with nuts and let sit in the refrigerator overnight.
В отдельной миске взбейте сметану и сахарную пудру, добавьте грецкие орехи. Выпеченный бисквит разделите ножом вдоль на коржи и прослоите кремом. Обмажьте кремом сверху. Посыпьте орешками и дайте постоять в холодильнике ночь.
Serve the pie chilled with drinks.
Пирог подавайте охлажденным вместе с напитками.