Peel and wash the potatoes, peel the carrots and onions, rinse the greens.
Картофель очистите от кожуры и помойте, морковь и лук почистите, зелень ополосните.
Grate the carrots on a coarse grater, cut the onion into small cubes. Place the chopped vegetables in a frying pan heated with oil and fry until soft for 5-7 minutes.
Морковь натрите на крупной терке, лук нарежьте мелкими кубиками. Отправьте измельченные овощи в разогретую с маслом сковороду обжариваться до мягкости на 5-7 минут.
Cut the peeled potatoes into medium cubes, add to the fried vegetables and cover with water. Stir, salt and pepper. Leave to simmer over low heat for about 30 minutes until the potatoes are done.
Очищенный картофель нарежьте средними кубиками, присоедините к обжаренным овощам и залейте водой. Перемешайте, посолите и поперчите. Оставьте томиться на медленном огне примерно 30 минут до готовности картофеля.
Sprinkle home-style aromatic stewed potatoes with carrots and onions with finely chopped herbs and serve with sour cream.
Ароматную тушеную картошку с морковью и луком по-домашнему посыпьте мелкорубленной зеленью и подавайте со сметаной.