Soak the raisins in boiling water for 10 minutes, then drain and dry. Grease the multicooker bowl with oil.
Изюм замочите на 10 минут в кипятке, затем слейте воду и обсушите. Чашу мультиварки смажьте маслом.
Separate the whites. Add salt and beat until stiff peaks form. Mix raisins, cottage cheese, yolks, sugar and cereal in a separate bowl, carefully mix with whites.
Белки отделите. Посолите и взбейте до крепких пиков. Изюм, творог, желтки, сахар и крупу смешайте в отдельной миске, аккуратно смешайте с белками.
Place the curd mixture into a bowl. Close the lid. Select the "Baking" mode and bake for 30 minutes.
Выложите в чашу творожную массу. Закройте крышкой. Выберите режим «Выпечка» и пеките 30 минут.
Serve hot with sour cream or jam.
Подавайте на стол в горячем виде со сметаной или джемом.