Prepare a round pan with a diameter of 20 cm, parchment paper, and beans as a weight.
Подготовьте круглую форму диаметром 20 см, пергаментную бумагу, фасоль в качестве груза.
Rub the butter into the flour. Add the yolk, water, salt and knead the dough. Place the dough in a bag and refrigerate for 30 minutes.
Разотрите масло с мукой. Добавьте желток, воду, соль и замесите тесто. Положите тесто в пакет и уберите в холод на 30 минут.
Grease the mold with oil. Roll out the dough into a round layer, place it in a mold and trim the edges. Cover the dough with parchment paper and place the beans on top. Preheat the oven to 180 ℃ and place the pan in it for 15 minutes. Remove weights and bake for another 10 minutes.
Смажьте форму маслом. Тесто раскатайте в круглый пласт, уложите в форму и обрежьте края. Накройте тесто пергаментной бумагой, сверху положите фасоль. Разогрейте духовку до 180 ℃ и поставьте в нее форму на 15 минут. Удалите груз и выпекайте еще 10 минут.
Mix molasses with bread crumbs, ginger, egg, cream and lemon zest. Pour the filling into the pie base and bake for 30 minutes. Let the pie cool slightly.
Смешайте патоку с хлебными крошками, имбирем, яйцом, сливками и цедрой лимона. Залейте начинку в основу пирога и выпекайте 30 минут. Дайте пирогу немного остыть.
Cut English pie into portions and serve with tea.
Нарежьте английский пирог на порции и подавайте с чаем.