Peel the zucchini, wash it, grate it on a coarse grater. Boil the rice in advance. Peel the onion and chop finely. Grate the hard cheese on a coarse grater.
Кабачок очистите, помойте, натрите на крупной терке. Заранее отварите рис. Очистите лук, нарежьте мелко. Твердый сыр натрите на крупной терке.
In a deep bowl or bowl, mix boiled rice, grated zucchini, beat in eggs. Salt and pepper. Mix.
В глубокой миске или чаше смешайте отварной рис, натертый кабачок, вбейте яйца. Посолите, поперчите. Смешайте.
Grease a baking dish with vegetable oil. Pour in the casserole mixture. Sprinkle with cheese. Preheat the oven to 180ºC. Cook the dish for 30-35 minutes.
Форму для запекания смажьте растительным маслом. Выложите массу для запеканки. Посыпьте сыром. Разогрейте духовку до 180 ºС. Готовьте блюдо в течение 30-35 минут.
Serve the casserole hot on individual serving plates. Add sour cream or natural yogurt.
Подавайте запеканку горячей на индивидуальных сервировочных тарелочках. Добавьте сметану или натуральный йогурт.