Melt the butter.
Растопите сливочное масло.
In a deep bowl, cream the butter and sugar. Add flour, baking powder, mix. Wrap ¼ of the dough in cling film and place in the freezer for 20-30 minutes.
В глубокой мисочке разотрите сливочное масло с сахаром. Всыпьте муку, разрыхлитель, смешайте. Заверните ¼ часть теста в пищевую пленку и положите в морозилку на 20-30 минут.
Roll out the rest of the dough. Line a baking pan with parchment and lay out the dough. Spread raspberry jam evenly on top. Grate the frozen part of the dough on top of the jam on a coarse grater.
Раскатайте оставшуюся часть теста. Форму для выпекания застелите пергаментом, выложите тесто. Наверх равномерно выложите малиновый джем. Замороженную часть теста натрите на крупной терке поверх джема.
Preheat the oven to 180 ºС, place the pan with the pie to bake for 20 minutes.
Разогрейте духовку до 180 ºС, поставьте форму с пирогом выпекаться на 20 минут.
Serve the pie chilled, cut into small squares and place on a serving plate.
Подавайте пирог охлажденным, нарежьте на небольшие квадратики, выложите на сервировочную тарелку.