Rinse the pear. Cut the banana into thin rings, the pear into small pieces.
Промойте грушу. Банан нарежьте тонкими колечками, грушу – небольшими кусочками.
Place cottage cheese in a deep bowl, add sugar, beat in eggs. Mix thoroughly with a mixer or whisk. Add sour cream, add semolina. Stir. Place the fruit, mix, place in a microwave dish, smooth.
В глубокую посуду выложите творог, всыпьте сахар, вбейте яйца. Тщательно смешайте миксером или венчиком. Добавьте сметану, всыпьте манку. Перемешайте. Выложите фрукты, смешайте, выложите в СВЧ-форму, разровняйте.
Spread sour cream on top of the casserole. Place the dish in the microwave. Turn on the power 700-800 W, time – 10-13 minutes. Cook until the casserole is golden brown.
Запеканку сверху намажьте сметаной. Поставьте блюдо в микроволновку. Включите мощность 700-800 Вт, время – 10-13 минут. Готовьте до румяной корочки запеканки.
Serve the casserole chilled on individual plates with a hot drink. You can serve the sour cream separately instead of spreading it on top.
Подавайте запеканку охлажденной на индивидуальных тарелочках к горячему напитку. Сметану можете подать отдельно, а не смазывать сверху.