Melt the butter a little in the microwave. Warm the milk to approximately body temperature.
Сливочное масло немного растопите в микроволновке. Разогрейте молоко примерно до температуры тела.
Pour warm milk into a deep plate, add 1 tsp. sugar, yeast. Leave for 3-5 minutes.
Теплое молоко влейте в глубокую тарелочку, всыпьте 1 ч.л. сахара, дрожжи. Оставьте на 3-5 минут.
In a deep bowl, beat the eggs, add 100 g of butter and vanilla. Add half the flour and mix. Pour in the yeast with milk, the remaining flour, knead the dough. Cover with cling film or a towel and leave for 60 minutes.
В глубокой чаше взбейте яйца, добавьте 100 г сливочного масла и ванилин. Всыпьте половину муки, смешайте. Влейте дрожжи с молоком, оставшуюся муку, замесите тесто. Накройте пищевой пленкой или полотенцем, оставьте на 60 минут.
Grease a baking sheet with vegetable oil, cover with parchment, spread the dough evenly, leave for 20-30 minutes. Preheat the oven to 180ºC.
Противень смажьте растительным маслом, застелите пергаментом, выложите равномерно тесто, оставьте на 20-30 минут. Разогрейте духовку до 180 ºС.
In a bowl, mix 50 g butter and sugar. In the risen dough, use your finger to make holes around the entire perimeter. Spread the sugar-butter mixture.
В мисочке смешайте 50 г сливочного масла и сахар. В подошедшем тесте пальцем сделайте отверстия по всему периметру. Выложите сахарно-масляную массу.
Place the baking sheet with the pie in the preheated oven and cook for 25-30 minutes. Take it out, pour in the cream, and cook for another 5-8 minutes.
В разогретую духовку поставьте противень с пирогом, готовьте в течение 25-30 минут. Достаньте, залейте сливками, поставьте готовиться еще на 5-8 минут.
Serve the pie warm with tea or coffee, place on individual saucers.
Подавайте пирог теплым к чаю или кофе, выложите на индивидуальные блюдца.